GHIDURILE SOLICITANTULUI:

 

Ghidul Solicitantului pentru Masura 1 - Valoarea adaugata, crearea de locuri de munca, atragerea tinerilor si promovarea inovarii in toate etapele lantului de aprovizionare cu produse pescaresti si din acvacultura.

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 1 (editabil)

   - Data publicării : 22-Mar-2018

 

Ghidul solicitantului pentru Măsura 1 - Valoarea adaugata, crearea de locuri de munca, atragerea tinerilor si promovarea inovarii in toate etapele lantului de aprovizionare cu produse pescaresti si din acvacultura versiunea 2.

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 1 - versiunea 2 (editabil)

   - Data publicării : 11-Ian-2022

 

Ghidul solicitantului pentru Măsura 1 - Valoarea adaugata, crearea de locuri de munca, atragerea tinerilor si promovarea inovarii in toate etapele lantului de aprovizionare cu produse pescaresti si din acvacultura versiunea 3

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 1 - versiunea 3 (editabil)

   - Data publicării : 03-Iun-2022

 

Ghidul Solicitantului pentru Masura 2 - Sprijinirea diversificarii in cadrul sau in afara pescariilor comerciale, invatarii pe tot parcursul vietii si a crearii de locuri de munca in zonele de pescuit si acvacultura.

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 2 (editabil)

   - Data publicării : 22-Mar-2018

 

Ghidul solicitantului pentru Măsura 2 - Valoarea adaugata, crearea de locuri de munca, atragerea tinerilor si promovarea inovarii in toate etapele lantului de aprovizionare cu produse pescaresti si din acvacultura versiunea 2.

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 2 - versiunea 2 (editabil)

   - Data publicării : 11-Ian-2022

 

Ghidul solicitantului pentru Măsura 2 - Valoarea adaugata, crearea de locuri de munca, atragerea tinerilor si promovarea inovarii in toate etapele lantului de aprovizionare cu produse pescaresti si din acvacultura versiunea 3.

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 2 - versiunea 3 (editabil)

   - Data publicării : 03-Iun-2022

 

Ghidul Solicitantului pentru Masura 3 - Sporirea si capitalizarea atuurilor de mediu prin selectivitatea uneltelor in pescuitul marin si protejarea speciilor.

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 3 (editabil)

   - Data publicării : 22-Mar-2018

 

Ghidul solicitantului pentru Măsura 3  - Valoarea adaugata, crearea de locuri de munca, atragerea tinerilor si promovarea inovarii in toate etapele lantului de aprovizionare cu produse pescaresti si din acvacultura versiunea 2.

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 3 - versiunea 2 (editabil)

  - Data publicării : 11-Ian-2022

 

Ghidul Solicitantului pentru Masura 4 - Promovarea bunastarii sociale si a patrimoniului cultural in zonele de pescuit si de acvacultura inclusiv a pescuitului, a acvaculturii si a patrimoniului cultural maritim.

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 4 (editabil)

   - Data publicării : 22-Mar-2018

 

Ghidul solicitantului pentru Măsura 4 - Valoarea adaugata, crearea de locuri de munca, atragerea tinerilor si promovarea inovarii in toate etapele lantului de aprovizionare cu produse pescaresti si din acvacultura versiunea 2.

Anexe Ghidul Solicitantului Masura 4 - versiunea 2 (editabil)

  - Data publicării : 11-Ian-2022

 

 

NOUTĂȚI:

 

 

 

Asociatia Flag Mangalia Litoral

Adresa: Str Matei Basarab,

Municipiul Mangalia - Romania

Telefon:  0720 896 290

Website: www.afml.ro

E-mail: flag.mangalialitoral@gmail.com

office@afml.ro

 Continutul acestui website nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

 

Copyright © www.afml.ro.

Produs de: IT&C Logistic Help S.R.L.